Lösningar.

Allt löste sig tillslut. Även om alla inte kunde komma på festen.
En var tvungen att flytta och en hann inte komma eftersom hon skulle planera sin egen 25årsfest.
Men nu vet jag i alla fall att jag itne behöver flytta festen 30 mil för att folk ska komma, när dom enda som kom var dom som tog tåget ner till mig.
Festen var galen, och lördagen bestod av en himla trevlig ridtur på islandshästar.
Söndagen spenderades jävligt lugnt då jag helt plötsligt drabbades av feber och slemmiga lungor som smärtade.
Nu är jag sjuk och går på pencilin.
Även det är lösande. Slemlösande för att vara exakt.

Allt går åt helvete.

Jag har sett fram emot min fina semestervecka i flera månader.
En hel vecka i tidaholm, med familjen, fina vänner och massor med roliga aktiviteter inbokade.
Det första som händer är att min sambos bror hotar med att hoppa från åttonde våningen. Han tvingas till psyket, min sambo är i upplösningstillstånd och jag är 30 mil bort.
Det nästa som händer är att min vän som följde med från stockholm blir tvungen att åka hem på grund av en äcklig människa.
Min lillebror kan inte komma på mitt 25årskalas, på grund av bagateller och att tidaholmare är långsökta jävla missfoster.
Min vän från stockholm kan ju inte heller komma eftersom hon var tvungen att åka hem tidigare.
Dessutom så fick jag napp i går när vi fiskade och när jag skulle dra upp aset så slog jag spöt i mitt huvud och trasslade rullen så fiskjäveln släppte.
Jag har itne kunnat sova på nätterna eftersom en fågeljävel steppdansade på taket ena natten och Elins katt tog upp hela soffan andra natten.
Elins mamma ringde i morse och berättade att deras gamla katt Nisse är förlamad i bakbenen. Nisse som bott där sedan jag lärde känna elin för 100 år sedan.
Elin jobbar, rickard är sjuk, jag och Min stockholmsvän skulle åka och handla allt som behövs till grillfesten i morgon, och nu är hon inte här.
Jag får magsår!!!

RSS 2.0