Fotsvett.

Mina fötter luktar fotsvett och jag är trött.
Fick en "komplimang" på jobbet i dag. En äldre herre sa till mig i kassan "nu höll jag på att få en hjärtinfarkt, du ser precis ut som min fru" Tack, för att jag ser ut att vara 50 år. Eller så har han en väldigt ung fru.
Sen kom en väldigt mycket äldre dam och handlade hos mig, hon önskade mig glad påsk och sa att om solen inte skiner så får den skina i mitt hjärta. Gulliga tant.

Nu måste jag duscha min fötter. Min näsa ruttnar snart. 

En liten, liten apa.

Jag var inte så smart i går, jag tänkte att det skulle bli så skönt med en timmes sovmorgon i dag så jag stannade uppe två timmar längre än jag brukar. Man behöver man ju itne vara någon mattematiker för att räkna ut att jag missar en timmes skön sömn.

Trött.

Idag har jag jobbar mellan halv tio till halv sju. Det senaste jag slutar denna veckan är åtta. Det kommer nog kännas ovant eftersom jag jobbat nio till sex varje dag hittils, och ska nu ändra till varierande arbetstider. Men jag känner mig inte riktigt lika trött i dag som jag brukar. Det blir nog bra det här. Jag trivs.
Jag tror min kropp ställt om sig nu efter citymail. Då kom man hem och var jättetrött i kroppen men pigg i huvudet, nu är man pigg i kroppen men hjärnan sover. Men Detär faktiskt skönt att få använda hjärnmusklerna lite för omväxlingsskull.
Jag är ganska dålig på att använda hjärnan annars. Det brukar mest lukta bränt när jag sätter igång och tänker.
Nu ska jag gå och svalka hjärnan lite med en kall dusch.


Lördag.

I natt sov vi ungefär 11 timmar. Det var så fruktansvärt skönt.
Planen för i dag var att vi skulle åka till stan och leta efter tennisskor. Man Kan inte gå i vinterskor hela våren. Men eftersom det regnar så vet jag inte hur det blir. I vilket fall som helst så måste jag duscha nu.

Suglös.

Jag har liksom tappat suget. Det är inte roligt längre.
Men vad gör det?
I vilket fall som helst måste jag hinna bajsa nu innan jag ska åka till jobbet.

Ledig.

I dag är jag ledig. Det ska firas med en hårinpackning, en tömning av kattlådan och disk. Trevligt, trevligt.
Borde leta upp vår borttappade tvättnyckel också.

middag.

Falukorv och makaroner blev dagens middag.
I morgon är jag ledig.

Varför?

Varför kan dom inte bara ha förståelse för varandra? 1 får inte komma, 1 har varit gift med 2 i tio år. TIO. ska 1 sitta hemma och se resten av familjen åka på roligheter, och sen sitta där ensam hela kväll och känna sig helt jävla värdelös? och ska 2 åka, utan sin man, och känna att folk undrar, hon kommer ju få skämmas ögonen ur sig. och 3, som har hand om allt det här, beror det verkligen bara på en bordsplacering?
Ni är väl för helvete vuxna människor!? Hur fan kan det vara så förbannat jävla svårt att komma överens!?
Och varför måste jag bli inblandad!?
Töntigt är vad det här är.
Jag trodde det skulle bli en rolig dag. Men nu kommer jag bara gå omkring med en såndär jobbig klump i magen. En såndär jobbig jävla klump som har varit där hela natten.

Trött.

I går snöade det, och jag förlorade allt hopp om att det någonsin skulle bli vår igen. I dag skiner solen. Klockan är bara åtta, men det är ljust ute som på en sommardag. Det gillas.

Middagsproblem.

Vårt matproblem löste sig ganska bra faktiskt. Dennis kollega ringde och undrade om vi ville med till heron och käka på O´learys och se på bio, Det var hans barnlediga helg. Vi åkte, Vi åt, Vi skrattade, vi pratade. Någon Bio blev det inte eftersom alla filmer började efter nio, och det är arbetsdag i morgon. Istället tog vi en timmes bowling. Och den här gången fick jag ganska bra poäng. Fick till och med två stirkes. Inte illa pinkat för att vara mig. Eftersom jag knappt orkar lyfta klotet.
Trevligt var det, och nu är jag trött.

Färg.

Jag lyckades övertala min Sambo att bleka slingor i mitt hår, Han svor och gormade. Men tillslut hamnade färgen rätt och nu väntar jag på att den ska verka klart.
Jag upptäckte att vi bara har halva maträtter hemma, kött men ingen potatis, köttfärs men ingen lök, osv. Så vad tusan ska vi äta i dag, Jag orkar inte handla, jag var inte hemma på hela gårdagen, och Dennis säger bestämt att han absolut inte vill handla.
Vi får se hur det slutar. Förmodligen med pizza.
Ska snart skölja ur färgen ur håret och hoppa i mina nya underbyxor och mina nya jeans. Nice.

THE Dress.

Var i skärholmen med Sara i dag. Projektet var att hitta en klänning jag kán ha på mig på min brors bröllop. Vi var inne i massa affärer. ´Jag köpte underbyxor på Lindex som jag alltid gör när jag inte hittar något jag vill ha, Lite tröstshopping sådär. Sedan hittade jag ett par jeans på top shop, Rea, endast 200kr. Sist gick vi in på VILA, och där, längst bort i butiken, som med ett ljusken runt sig, hängde klänningen, min klänning, klänningen med stort K, The dress!
Jag blev kär.



Min Babe är inte världens bästa fotograf.

Fredag.

Jag är så trött så jag sov ända till klockan ringde. Det brukar jag aldrig göra. Jag brukar vakna strax innan för säkerhets skull. Så jag inte försover mg.
Ska strax i väg till jobbet. Med spaghetti i lunchlådan.
Längtar tills klockan är halv åtta i kväll och jag har kommit hem.

Hemma, sedan länge.

Massa dagar har gått sedan jag kom hem från Tidaholm.
Jag har till och med hunnit vara magsjuk.
Och smittat min mina fästman.
Jag är så snäll och rar.
Jag blev anställd i dag. Eller rättare sagt i måndags, men jag skrev på pappren i dag.
Jag har även läst lite i fackavtalen. Skulle vilja ha en egen sådan bok, som jag ska lära mig utantill. Och sedan ska jag leta upp allt som jag har rätt till enligt facket, men inte enligt cheferna, Och sedan ska jag ta till strid.
Eller inte.
Men det vore kul att veta mina rättigheter, och inte bara mina skyldigheter.

Det är lite ledsamt att det är släpande lön. Vilket innebär att jag får min första lön i slutet av maj. Och jag kommer inte ha någon inkomst alls i april. Det tillsammans med massa extra utgifter på flera tusen på grund av ett stundande bröllop klingar "skuld" i mina öron.
Tågbiljetter till och från Tidaholm för två  personer, Kläder till mig, två frisörbesök, kläder till min Fästman, skor till mig och en bröllopspresent. Allt det, plus räkningarna, På en inkomst kan ju vem som helst räkna ut att det inte kommer gå runt...
Pappa?
Kanske Sara har skor jag kan låna i alla fall? Undrar vad hon har för skostorlek...

Trött.

Jag är så trött så jag inte orkar äta. Vilket i sin  tur kommer resultera i en väldigt hungrig lina som kliver av tåget i skövde vid halv ett. Och alla vet ju hur trevlig Lina är när hon är hungrig.
Tur att inte Anton är med och hämtar mig. En överenergisk nioåring hade inte varit mysigt just då.
Som vanligt känns det som jag har glömt något. Men jag kan inte komma på något.

Nu håller vi alla tummarna för att pendeltåget håller tiden så lina inte missar tåget mot göteborg.


Lingonbröd?

DAgens fukost består av Lingonbröd. Det är fruktansvärt äckligt. Men vi hade inget annat hemma. Det är hårda frö bitar i det för det är grovt också. Och eftersom jag är en konsistensmänniska klarar jag itne av fröbitar i bröd. lika lite som jag inte klarar av fisk över huvud taget.
Usch. Nu måste ajg tvinga i mig denhär mackan o åka till jobbet.

En dag i sänder.

Mitt huvud exploderar snart. Och det på grund utav barn. Ouppfostrade jävla barn, Med föräldrar som inte bryr sig. Vem fan låter sina ungar springa omkring o skirka för full hals i en mataffär? Jag vet svaret. Men det svaret är politiskt inkorrekt.
Bara en dag kvar, Sen är det semester för fulla muggar.

Morgon.

Våren är här!
I går hade vi fem plusgrader när solen var på väg ner. I dag skiner solen igen. Det är vår!
Ville bara säga det.


Bilder.

Tänkte visa min ring.



Och dom söta miniclementinerna från Kina som säljs på mitt jobb.



Och såklart en bild på Frassenassekatt som spanar på flickor i fönstret.


Söndag.

I dag är det söndag i gen. Och i morgon är det jobb.
Men på Torsdag händer det grejer. Jag ska åka tåg.
Ett tåg som förhoppningsvis är i tid och jag kommer till Tidaholm och kan fira min pappas födelsedag.

I går såg jag filmen Farsan på Bio med Sara, Sanna och Oskar. Den var rolig. Vi skrattade mycket och högt.
Efter Filmen råkade vi hamna på fest hos Saras vän och granne. Det var trevligt.

Nu ska jag diska min tallrik.

Godmorgon.

Det var inte i går.
Vi har beställt ringar nu som kommer på fredag.
Det ska bli spännande. MEn veckan går ovanligt långsamt?
Nästa vecka drar jag till Tidaholm. Sköööönt!
Kan behöva lite frisk luft.

RSS 2.0