Det luktar fitta.

Oj vad solen sken i dag.
Det var varmt och skönt när jag på eftermiddagen åkte till Tumba och mötte min vän Petra och hennes son för att inhandla melodifestivalmys.
När vi sedan står och väntar på bussen för att åka hem till henne kommer en lätt bris.
"Det luktar fitta" tänkte jag och vred på mitt huvud.
Jo men se där, där kommer ju ett par blygdläppar spatserande.
Resten av flickans kropp (jag antar att det var en flicka, men jag kan ha fel!?) var ju självklart också med. Men det var knappt. Jag tror hon höll på att kvävas när hon drog på sig det där tighta linnet (Men glömde byxorna) som täckte bara halva skinkorna i bak, och ja, i fram ska vi inte tala om.

Det jag blir så förvånad över är: Vad säger föräldrarna?
Eller har dom byxor på sig när dom går hemifrån, och tar av dom när dom kommer runt husknuten? kanske gömmer dom i brevlådan för att kunna smyga på sig dom när dom kommer hem på kvällen sen igen. Eller bryr dom sig inte?
Nu är det ju inte så att jag är nån jäva moraltant som sitter här och talar om hur äckliga småbarnen är.
Faktum är att det är precis lika fult på tjejer i min ålder, och tjejer som är äldre. Ett Linne är ett klädesplagg för en överkropp. Och ingen vill se din rumpa.
Jag har ju lite fel, det kan jag erkänna. Det finns massa män i 40-50 årsåldern som gärna ser din nakna 14åriga rumpa. Vad man nu får ut för tillfredställelse som fjortonårig blottare av det.
Rumpor finns på internet så det räcker. Överallt. Och oftast i samband med snoppar, pungar, penetrationer och vaginor. Det är bara att googla.

Eller gå direkt till youporn.com

Kommentarer
Postat av: J U L I A S fotoblogg

du är så jävla cp.

2012-03-11 @ 17:14:26
URL: http://juliaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0